Barn,  Digital grafik,  Högtider

Doptavlor

Här kommer 2 doptavlor jag gjort. Ja som vanligt gör jag oftast fler så får beställaren välja så jag slipper den ångesten. Doptavlorna görs i dialog med den som beställer. Beställaren önskar vilka färger tavlan ska gå i och en ev symbol/bild som ska vara med. Sedan gör jag ett första förslag och vi kommer gemensamt med eventuella förbättringar. Jag säger vad jag tycker men det är alltid beställaren som i slutändan bestämmer.

Välkommen med DIN beställning!!

Felix_resize felix1_resize

Jämte doptavlan på varsin sida KAN man sätta 2 andra bilder, så det blir en stor helhet. Jag har försökt skapa en vägg och ”ramat in” tavlorna med en ram som ska likna en vanlig ram från IKEA eller Rusta eller liknande. Det är gjort i PS. Det är kul att få ett litet hum om hur set skulle kunna se ut på en riktig vägg.

text_resize