Allmänt,  Bröllop,  Kalas och fest,  Vardag

Ohh My God!

Vi skulle ses kl 12, brudparet och jag. Det skulle vara en bil med på fotograferingen hade jag fått till mig. Ok tänkte jag. Där och då tänkte jag en B I L, inget mer med det. Bruden anländer….strax därefter anländer en senapsgul bil med en cowboy i!!!! OMG! Jag blev helt ställd och helt kär! Vilket ekipage. Jag tror jag sa Oh My God lite för många gånger och jag hoppas jag sa minst hälften av dem tyst för mig själv så jag inte avslöjade min begeistring… haha. Jag hade kunnat fota detta ekipage en timme bara dem. Men kanske jag får chansen till det en annan gång 😀 Förlåt Fredrik, du vet min förälskelse i amerikanska bilar och dig i din röda cowboyhatt 😉

Här kommer 4 bilder på honom som jag tog iallafall. Brudparets bilder får ni vänta på, de är så hiskeligt många bilder att gå genom.

img_2803a img_2804 img_2989_1 img_2806a