Barn,  Familj

Fina familjer

Här kommer bilder från en fotografering jag hade i somras. Det är på våra bästa vänner. De ville fixa julklapparna tidigt. Perfekt för mig!

Det är bra om du redan i bokningen talar om att det ska vara en present till någon annan så jag inte lägger ut era bilder på hemsidan för tidigt. Dessa 2 familjer gjorde det så därför publicerar jag dem nu ett halvår senare istället. Strax efter jul fick jag även ett inlägg på min fb-sida där slutresultatet visades upp. Så kul att se. Är det fler som vill skicka till mig eller visa hur det ser ut på era väggar med mina bilder på är det mer än välkommet! Det är ju det bästa betyget man kan få!!

Ett stort tack för att jag fick fota era fina familjer!

Jag gillar verkligen att fotografera vid hembygdsgårdar. Gillar färgerna och alla möjligheter.