Allmänt,  Djur

Fladdermus

I vår trädgård har vi en fladdermusfamilj. Ungarna håller på att lära sig flyga vi denna tid och de behöver visst lite hjälp från oss människor med.

En unge hittade jag på gången i trädgården och tänkte den var död. Jag fick fredrik till att gå upp från sängen för att försöka rädda den då jag läste på Naturvårdsverkets hemsida att de inte kan lyfta när de är på marken.

Dagen efter hittades en unge i datorrummet och den levde definitivt och hängdes i ett träd i trädgåden. Jag hann fota den lite innan den försvann. fredrik tog ett inte så smickrande foto på mig när jag fotade ”Fladdris”….. jag hade precis kommit ur duschen och stod med handduken i ena handen och kameran i andra på en stol under trädet. Nåväl det var nog ingen som såg mig 😀 Men ”Fladdris” ser onekligen lite sur ut tycker jag…