Allmänt,  Barn,  Digital bildbehandling,  Digital grafik,  Djur,  Familj

Utställning 2018

För tredje året i rad har jag haft en utställning på biblioteket i Burseryd. I år hade jag den tillsammans med Pia Becker Hägnefröjd 

Temat på utställningen var ”Det var en gång”. Jag hade endast 5 bilder med i år. Här nedan visar jag dem.

Ett stort tack till er som var och besökte irl <3

Första bilden är på min egen modell ”Blixten” som är en afrikansk jättesnäcka. Fotot har titeln ”Keep reading. It’s one of the most marvelous adventures that anyone can have”. Fotot är ett bildmontage av totalt 4 bilder som jag tagit vid olika tillfällen (bla  så kommer fönstret från en liten gata i London och skorstenen är även den tagen i Storbritannien).

Bild nr 2 är på vår andra snäcka som heter Flash Gordon. Titeln på fotot är ”The hurrier I go the behinder I get”. Fotot är ett bildmontage av totalt 4 bilder som jag tagit vid olika tillfällen (bla  så kommer fönstret från en liten gata i London och skorstenen är även den tagen i Storbritannien).

Den tredje bilden är ett fotomontage som består av 9 bilder tagna vid olika tillfällen (månen i Burseryd, översta draken är från ett scrapbookingpapper, den andra draken är fotad i Harry Potters studio i Leavesden, svart fågel i Florida, fjäril i Burseryd, groda på djurpark, Hogsmead från Orlando, skogsdunge i Sandvik, bok hemifrån ). Titeln är ”Those who don´t believe in magic will never find it”

Min fjärde bild är från en familjefotografering i höstas där flickan ville ha prinsesskläder och jag fick en idé. Där grodan sitter la jag ett löv och bad flickan titta på det. Jättekonstigt tyckte hon nog men det blev ju en bra bild för i efterhand satte jag dit en liten groda med krona på :-). Titeln är ”You are made of stardust and wishes and magical things”

Den femte och sista bilden är även den tagen under en familjefotografering. Även denna flicka fick en liten groda att titta på, eller är det en padda kanske :-D. Titeln är ”Always keep that little place where the magic grows inside of you alive”

Här är lite miljöbilder från utställningen och från när vi satte upp den.