Allmänt,  Barn,  Bröllop,  Digital bildbehandling,  Digital grafik,  Djur,  Event/Företag,  Familj,  Gravid,  Högtider,  Hundar,  Kalas och fest,  Nyfödd,  Porträtt,  Resor,  Vardag

Tävling på Facebook

Tjoho!
Nu är det 500 som gillar min fb-sida!! Detta tycker jag vi firar med en tävling! Det är tre vinnare! Vinsten är en av bilderna i detta inlägg som är i storleken 20×30 eller 30×30 (ram och passepartout ingår ej). Du väljer själv vilken du vill vinna. Vinsten hämtas i mitt hem i Burseryd eller på annan överenskommen plats.

1. Gilla min fb-sida https://www.facebook.com/Robie-Aqvilin-fotografering-744405822275431/
2. Leta upp inlägget om tävlingen och dela det
3. Kommentera inlägget med vilken bild du vill vinna och ange ditt absolut bästa smultronställe som jag i framtiden kanske vill kunna använda som fotograferingställe (kan ligga var som helst i världen ?)

Tävlingen avslutas onsdagen 18/7 kl 18.00. Jag meddelar vinnaren på min fb-sida strax därefter.