Porträtt

Workshop i Pin-up Lily Winsome

Vid ett årsskifte för några år sedan lovade jag mig själv att jag skulle åka på minst 1 workshop per år för att fota sådant som JAG vill, för att lära mig nytt och för att nätverka med andra fotografer. Jag har hållit mitt löfte hittills och i år med 200% för i år har jag deltagit i 2 olika ws med 2 helt olika inriktningar men med lika skön känsla efteråt från båda!

I början på juli var jag på ws hos Fotograf Lyckborg för en andra gång. För första gången gjorde mig så glad!

Vi fick fota 3 olika modeller så det får bli 3 olika inlägg för att det inte ska bli för många bilder per gång. Andra modellen ut är ursnygga
Lily Winsome som hade så härliga ansiktsuttryck så man blev ju bara varm i hjärtat.

En del av kläderna var inlånade från
https://www.johannasrockabilly.se/en/ och en del var deras egna. Rekvisitan kommer från Angelica och Antons egna lager.