Bröllop

Winter wonderland

Med ett bröllopstema i snö och is i södra Sverige i februari kan ju ses som lite vågat. Ingen snö på någon vecka, ingen nederbörd alls faktiskt och ja det kändes ju lite synd men jag var glad att nederbörden uteblev…. tills några timmar innan fotograferingen. Jag vaknade upp denna lördagsmorgon och ute föll det något slags is från himmelen. Attans…. iset förvandlades till stora blöta snöblaffor….den värsta tänkbara nederbörden när man ska fotografera om du frågar mig.

Cirka 15 minuter in i fotograferingen slutade det nästan att snöa och vi kunde köra på och ta några bilder utan snö uppifrån utan bara vackert liggandes på marken. Hurra! Lite winter wonderland blev det iallafall.

Med cirka 20 minuter kvar börjar det att snöa ordentligt igen och vi kände oss färdiga. Tack Kristian & Annika och övriga medverkande för att jag fick föreviga delar av er dag!