Allmänt,  Digital bildbehandling,  Digital grafik,  Event/Företag,  Resor,  Vardag

Utställning 2017

Även denna vår har jag haft en utställning på biblioteket i Burseryd.

Tack alla ni som kom! Och tack för alla kommentarerna i gästboken. Kan ni tänka er att jag till och med fick en DÄB av några elever?! 😀

Här kommer mina bilder och liten text till dem:

FOTOUTSTÄLLNING— UTVALDA DELAR AV…

1 … ett reseminne från London 2016. Denna bild är ett montage gjort av två bilder. En på en kopp och en på det berömda Westminsterpalatset med Big Ben i centrum. Koppen var lite lustigt hur jag kom åt. Jag stod på Kupan i Burseryd och letade efter en gammal engelsk tekopp, man vet ju aldrig, de kan ju ha något passande. Då var det en annan kund som sa ”det har jag 2 hemma om du vill låna” Tack gärna sa jag. De passade perfekt, ja bättre än jag hade vågat hoppats på när idén först dök upp i huvudet.

2 … ett resminne från Rom 2016. Denna bild är även den ett montage där det är två bilder i en. Om man kikar in i ett nyckelhål på en adress på Via di Santa Sabina ser man en fantastisk utsikt. Jag bytte ut nyckelhålet mot Teonors mun.

3 & 4… ett omtalat konstverk i kommunen. Man kan tycka vad man vill om dessa pinnar men de är rätt fräcka om man ligger på marken nedanför dem och fotar uppåt.

5 & 6… någon annans verklighet. Tragedier runtom i världen tvingar barn att bli vuxna och att göra saker som JAG inte tycker barn ska göra.

7, 8 & 9… färgklickar. Jag blir glad av färg!

10, 11 & 12 … Burseryds Bruk (Signode Industrial group). Här hade jag tillåtelse att fotografera inne på ”Bruket”. Det är viktigt att ha!!

13, 14 & 15 … vårens under. Min favoritårstid är våren. Våren gör så jag ofta ligger på marken och kryper med kameran i högsta hugg. Ofta har jag hundarna med mig som gärna går i vägen eller blir nyfikna på det jag fotar och därmed stampar på det jag ska fota. Men de är goda kamrater att ha med mig på fotorunder.