Barn,  Familj,  Gravid,  Nyfödd

Gravidfotografering

Regnet öste ner, blixtar och stormvindar …. vad gör man då? Jo då sätter man sig i bilen med bästa Pia och drar ner till Skåne för en workshop med Frida Nilebo och hennes assistent Micaela.

När vi kom upp på Hallandsåsen var det strålande sol. Och jisses vilket ljus kvällen bjöd på! Lite småskurar vid den sista fotograferingen men så bra det blev ändå med den dramatiska himlen och blåsten och vågorna! Magi! Det är så utvecklande att få komma iväg så här och ta del av så många människors kunskap och erfarenhet. Tack Frida och Micaela för att vi fick komma!!

Vi började med en gravidfotografering på Amanda & Hampus  (vi hade totalt 2 par på kvällen, de andra bilderna kommer vid ett senare tillfälle….kanske rätt snart för jag har svårt att inte sitta vid datorn och redigera hela dagen idag :-D)

Här är en bild på oss ”in action”…. stackars Amanda & Hampus 😀