Bröllop,  Familj,  Högtider

Hanna & Ylli

Tidigare i år hade jag tänkt ha semester i 4 veckor från både mitt jobb på förskolan men även från fotograferingen. Semestern kom och vi hade inget inplanerat och jag ville gärna köpa ett nytt rätt dyrt objektiv så jag la upp om att jag var ledig för bokningar. Men då hade jag redan tackat nej till några bröllop för att jag just ville ha semester.

När jag var i Sandvik en fredag eftermiddag för att fota en gravid familj så blev jag haffad av ett brudpar som stod utan fotograf för deras hade avbokat där på fredagen. Det var ett av paren jag tyvärr hade nekat tidigare, men eftersom jag var ledig och inte hade något annat att göra så sa jag ja. Inget jag ångrade. Vilket härligt par! Vi hade ett litet möte på em/kvällen innan och i vanliga fall har jag mitt papper som jag brukar fylla i om tider, vilka som ska fotas, vad som är extra viktigt för paret osv men det fick bli lite kladd på en servett. Och ja det gick ju bra det med 😀

Tack för att jag fick föreviga er dag! Jag är glad att det blev jag som fick göra det!