Okategoriserade

Landslagsekipage!

Det är så coolt att ni är i landslaget Ulrika! Så jädrans häftigt! Ni är så väl värda detta, du och Axis. Som ni har kämpat. Det har ju inte varit någon räkmacka in i landslaget direkt.

Jag är stolt sponsor till detta ekipage och Ulrikas företag! Och alla fyrbenta och tvåbenta här hemma håller tummar och tassar på att det ska gå som ni vill <3 Direkt när det blev klart att Ulrika och Axis skulle representera Sverige i landslaget tänkte jag fotosession 😀

Ulrika ställer upp på alla mina idéer! Hon ifrågasätter verkligen ingenting utan litar helt på mig….lite så som jag känner de gångerna jag gått kurs för henne, jag litar fulllständigt på hennes kompetens.

Jag hade några bilder klara i huvudet redan. Sedan hade Ulrika några önskemål och ja så bra det blev! Vi fotade vid Västbo hundhall i Isberga. Jag frågade Ulrika om vart vi skulle vara, jag ville ha kvällssol….jag sa ”ett ställe där du känner på kvällen att HÄR vill jag vara en stund”….. ”Isberga?” skrev hon. ”JAAAAAA” skrev jag tillbaka, där är så vackert. Och så fick det bli. Tack för att vi fick fota hos er Johanna <3

Vi började med Axis och Ulrika i sina fina landslagskläder. Pyntade naglar och hår….ja till och med leksaken gick i gult och blått. Första tävlingen de ska delta på är European Open som är i slutet av juli. Heja heja!!

Vi fotade även Ulrikas andra hundar i denna fina miljö. Hennes andra hundar är Atlas (puli), Aila och hennes valp Embla och så Emblas pappa Axis med förståss (kroatisk vallhund/hrvatski ovčar).
Att få dessa 4 på samma bild var en liten utmaning. Ulrika var svetig efteråt, hon fick kämpa en hel del 😀