Allmänt,  Porträtt

Workshop i Pin-up Mikaela

Vid förra årsskiftet lovade jag mig själv att jag skulle åka på minst 1 workshop per år för att fota sådant som JAG vill, för att lära mig nytt och för att nätverka med andra fotografer. jag har hållit mitt löfte med 200% för i år har jag deltagit i 2 olika ws med 2 helt olika inriktningar men med lika skön känsla efteråt från båda!

I för 1,5 veckor sedan var jag på ws hos Fotograf Lyckborg som jag har följt och beundrat en tid nu. Hon tar helt fantastiska bilder. Så när hon la ut om att hon skulle ha ws i pinup-fotografering blev jag tokglad!

Vi fick fota 3 olika modeller så det får bli 3 olika inlägg för att det inte ska bli för många bilder per gång. Jag börjar med bilderna på Mikaela som var expert på ansiktsuttryck!!

En del av kläderna var inlånade från
https://www.johannasrockabilly.se/en/ och en del var deras egna. Rekvisitan kommer från Angelica och Antons egna lager där delar lånats ut till svt-serien Vår tid är nu.