Allmänt,  Porträtt

Workshop i pin-up Cornelia

Imorgon är det hela 2 veckor sedan jag var på den superroliga workshopen hos Fotograf Lyckborg  Så jädrans kul att träffa både nya och gamla vänner OCH att få fota för att utvecklas! Jag rekommenderar verkligen att åka på workshops för att vidga sina vyer och jag rekommenderar i synnerhet Angelicas!

Jag har redan visat bilder på Mikaela , dem kan du se här. Och jag har visat Kajsas bilder och dem kan ni se  här. Nu fortsätter jag med den sista modellen som är Cornelia. Cornelia är även gravid så det var extra kul att fota henne med en tidsenlig barnvagn.

En del av kläderna var inlånade från
https://www.johannasrockabilly.se/en/ och en del var deras egna. Rekvisitan kommer från Angelica och Antons egna lager där delar lånats ut till svt-serien Vår tid är nu.