Barn,  Familj,  Högtider,  Kalas och fest,  Nyfödd

Dopdagen

”Vi önskar dig inte guld lilla barn,
ej heller pengar och makt.
Vi önskar dig modet att vara dig själv,
och att stå för det som du sagt.
Vi önskar dig inte en stenfri väg,
men styrkan att vägen gå.
Vi önskar dig kärlek i rikligt mått,
och vänner att lita på.”

Denna text minns jag att vi själva fick den dagen då vi hade en födelsefest för vår egen son. Jag gillar den skarpt! Den passar till det lilla barnet som har en lång resa framför sig.


I september fotade jag en katolsk dopceremoni. Det var helt nytt för mig så jag fick läsa på om ceremonin och fråga en vän om lämplig klädsel och om det var något annat att tänka på. Det är superspännande att vara med om nya tillställningar och jag är otroligt glad över att just jag fick fota lilla Alexanders ceremoni.
Här kommer några detaljbilder och på de stolta morföräldrarna och Alexander <3