Allmänt,  Barn,  Bröllop,  Digital bildbehandling,  Digital grafik,  Djur,  Event/Företag,  Familj,  Gravid,  Högtider,  Hundar,  Kalas och fest,  Nyfödd,  Porträtt,  Vardag

Hej!

I oroliga tider är det extra viktigt för mig att du som kund känner dig trygg med mig som er fotograf, oavsett om du har bokat mig inom en snar framtid eller längre fram i år. Med anledningen av spridningen av coronaviruset Covid-19 är jag extra noga i rutinerna och sätter er hälsa och säkerhet främst. Därför vill jag berätta hur jag aktivt jobbar med att minska smittorisk av coronaviruset.

Jag begränsar kontakt genom att inte skaka hand utan vi säger hej genom att utväxla ett leende och en glad vinkning. Vi behöver alltså inte ha någon närkontakt.
Alla mina fotograferingar sker redan utomhus vilket gör det än mer säkert att minska smitta.
Jag tvättar händerna noga och spritar dem och min utrustning regelbundet.

Du som kund har alltid möjlighet att boka om din fotografering utan extra kostnad. Eventuell betald avgift kvarstår och nyttjas i samband med framtida datum istället.

Det är viktigt för mig att ni kan känna er trygga i samarbetet med mig och om några frågor uppstår ber jag er att kontakta mig så vi tillsammans kan komma till klarhet.

Ta hand om er!