Allmänt,  Barn,  Bröllop,  Digital bildbehandling,  Digital grafik,  Djur,  Event/Företag,  Familj,  Gravid,  Högtider,  Hundar,  Kalas och fest,  Nyfödd,  Porträtt,  Resor,  Vardag

Bokningsförfrågan hösten 2020

Nytt för i höst är att jag kommer att ha 3 hela dagar jag fotar….thats it! Jag har valt 3 söndagar fördelat under hösten då jag kommer att boka in samtliga fotograferingar. Detta är för att jag ska kunna planera min fritid bättre och veta när jag ska jobba och inte.

OBS! Detta gäller naturligtvis inte bröllopsbokningar.

Det är först till kvarn som gäller MEN jag förbehåller mig fortfarande rätten till att välja bort fotograferingar som inte stämmer överens med mitt koncept så det är en bokningsförfrågan ni gör till mig.

Datumen och tiderna som finns att boka är dessa:

Jag tänkte att 30/8 kommer fotograferingarna hållas i vid hembygdsgården i Burseryd där ljungen blommar som bäst då, den 20/9 är vi i Sandvik och 11/10 är vi vid hembygdsgården i Broaryd och hoppas på vackra höstfärger.

Blir det regn bokar jag om hela dagen till en närliggande med uppehåll.

Så varmt välkommen med din bokningsförfrågan
http://robieaqvilin.se/bokningsforfragan/

Kommentera