Barn & Familj

Klanen, stammen, ja de kärt barn har många namn. Det är naturligtvis la Familia jag pratar om. En familj kan se ut på många sätt och jag tycker det är roligt att fota just ER familj!

I min fotoväska har jag hemliga saker som barn gillar och är nyfikna på men vill ni ha något med er som symboliserar er familj får ni gärna ta det med er.

Vid fotografering av barn (och vissa vuxna ;-)) är bästa tiden när barnen är  mätta och utvilade. Det är då vi alla är på vårt bästa humör! Boka därför en tid som inte krockar med sovstunder, normala mattider eller andra stunder på dagen då du vet att ditt barn dippar lite i energi. Fotografering efter en hel dag på förskolan är inte att rekommendera.

Se till att varken hota eller muta barnen innan eller under fotograferingen. Sälj in fotograferingen som en rolig lekstund! Min förhoppning är att ni kommer lugna, kärleksfulla och leksugna!

Jag kommer att be er prata med varandra, busa och kramas. Sådant som ni förhoppningsvis redan gör med varandra.

Jag har ingen egen studio. Fotograferingen kan äga rum var helst där NI känner er bekväma. Kanske vid ert hus eller varför inte på favoritbryggan vid sommarstället. Fotograferingen av en familj tar ca 1 h. Vid fler familjer längre tid och högre kostnad.