Bröllop

Pirr av förväntan
månaders planering
Hoppas att jag får vara där och dela denna stora dag tillsammans med er!

Traditionellt, otraditionellt, i hemlighet, gigantiskt, på ett slott, på en brygga… spelar ingen som helst roll bara det är KÄRLEK så går jag igång!

Kontakta mig för att se om jag är ledig på ERT utvalda datum. Därefter vill jag gärna träffa er personligen där vi pratar igenom era  och mina förväntningar på dagen. Passa på att ställa frågor för det kommer jag att göra. Jag brukar vilja ha svar på hur ert ungefärliga tidsschema ser ut, hur många timmar ni vill boka mig, var ni ska vara, var ni vill bli fotade, om ni har en plan B om det ösregnar (för jag kan tyvärr inte erbjuda en studio), om jag får använda bilderna på min hemsida efter ni fått dem, om det är ett brudfölje som ska fotograferas, om det är barn med som ska fotograferas mm mm mm mm…

Under bröllopsdagen har jag alltid med mig 2 kameror och olika objektiv och linser, reflexskärmar och ibland även lite såpbubblor för vem kan motstå bubblor!!

Efter bröllopsfotograferingen och ni gett er iväg till en söderhavsö börjar allt efterarbete med era bilder. Jag har 3 hårddiskar + flera minneskort så det ska mycket till om era bilder ska bli förstörda. När jag fört över alla bilderna går jag igenom alla för att kasta de som är dåliga. Många bilder blir dåliga av olika anledningar och jag lämnar aldrig ifrån mig några dåliga bilder. Däremot får ni massor av bra bilder att göra ert urval av! Ofta gör jag några svartvita.

img_7573 img_2729 IMG_7284 IMG_7041 IMG_6888

img_3218_MG_9789IMG_3791 IMG_3771 IMG_3676a  img_120047

_MG_9919

145