Gravidfotografering

Det är en fantastisk period av livet att vara gravid! Inne i din mage växer ett helt nytt liv – er bebis! Varje graviditet är ett mirakel och något att minnas för resten av livet.

Jag hjälper er att minnas denna magiska period av ert liv genom gravidporträtt.

När magen ska fotograferas? Svårt att säga. Det kan bli vackra bilder när som i en graviditet så kom när NI känner er som vackrast. Det går att ta vackra bilder året om!

Fotograferingen kan äga rum var helst där NI känner er bekväma men jag har några favoritplatser som jag gärna delar med mig av. Det tar ca 1 h. Jag tar bilder med olika utsnitt, dvs hel- och/eller halvkropp varvat med närbilder på magen. NI som blivande föräldrar får gärna ta med er personliga saker att ha med på bilderna som tex ett smycke, babyskor, en sagobok att läsa högt ur för magen, en nalle, ultraljudbilden eller något annat som ni tycker är passande.

Vad ska ni ha på er? Blivande mamma bör ha kroppsnära kläder men inget som sitter åt med resår om du vill fotografera huden. Resåren kan ge märken upp flera timmar. Blivande pappan tar på sig något som matchar. Vill ni visa hud och underkläder får ni gärna det. Ett tips i så fall är att ta på er matchande underkläder. Vill ni hyra en klänning speciellt sydd för gravidfotografering så rekommenderar jag Linda Lundas Gravidklänningar. Jag kan se till att få hem den i tid, tvätta den och skicka tillbaka den. Säg till om ni vill det så löser vi det!

Era händer kommer att synas i några av bilderna, så kolla era naglar innan så de ser okej ut.

Välkomna med frågor eller bokning av er gravidfotografering!