Bröllopskonsultation!

Vad är det? Och varför ska ni boka det?

Konsultationen är perfekt för er som inte riktigt vet vart ni ska börja. Ni har kanske en liten aning om hur ni vill att ert bröllops ska se ut eller ni har kanske en dröm men inte vet hur ni ska göra drömmen verklig. Det är där jag och er bokade konsultation kommer in.

Vi har en sittning (digitalt eller irl) i ca 2 timmar. Vi går tillsammans igenom det ni vet för stunden, era tankar och vad som är viktigt att tänka på för just ert bröllop. Ni får konkreta tips på hur ni kommer igång eller vidare. Hur ni på bästa vis ska arbeta löpande fram till er stora dag.

Ni får tillgång till mitt material med en prioriteringslista, budget och checklista, vi ser över om något redan är bokat och jag visar hur ni ska använda materialet. Vi pratar om vad som är viktigt för just er skull och att de saker ni har prioritet på får stå i fokus för att göra ert bröllop unikt. Ni får alltså alla verktyg för att sedan kunna planera vidare själva. Jag har även en leverantörslista med tips på leverantörer som kan passa er.

Ni får chans att lyfta era frågor och bolla era funderingar. Inga frågor är för stora eller små.

När vi skiljs åt efter detta möte har ni säkert många tankar och nya frågor uppstår. Därför ingår det ett uppföljningssamtal via telefon 2-3 veckor efter där vi under 30 minuter löser de nya frågorna och bollar nya tankar som uppkommit.

Inför bröllopskonsultationen behöver ni meddela mig i stora drag det ni vet för tillfället, stora drömmar och små tankar. Ju mer information jag vet innan vårt möte desto mer personlig kan jag göra er konsultation. Och vet ni bara ert datum så är det helt fine! Vi pratar om resten tillsammans!

Priset för konsultation, mitt material och uppföljningssamtal via telefon är totalt 2500:- (inkl moms).

Ni behöver inte boka något mer än detta om ni känner att ni klarar er själva sedan MEN en konsultation kan även vara en början på ett samarbete genom hela er planering och genomförande.

You Might Also Like

Back to top