Gravidfotografering

Det är en fantastisk period av livet att vara gravid! Inne i din mage växer ett helt nytt liv – er bebis! Varje graviditet är ett mirakel och något att minnas för resten av livet.

Jag hjälper er att minnas denna magiska period av ert liv genom en gravidfotografering.

När magen ska fotograferas? Svårt att säga. Det kan bli vackra bilder när som helst i en graviditet så kom när NI känner er som vackrast. Det går att ta vackra bilder året om! Vanligast är dock att fotas 2-3 månader innan beräknad födsel.

Fotograferingen kan äga rum var helst där NI känner er bekväma men jag har några favoritplatser som jag gärna delar med mig av. Det tar 45-60 minuter. Ni som blivande föräldrar får gärna ta med er personliga saker att ha med på bilderna som tex ett smycke, babyskor, en sagobok att läsa högt ur för magen, en nalle, ultraljudbilden eller något annat som ni tycker är passande.

Vill ni köra på med rökbomber så har jag det!!! Jag har grå färg hemma. Vill ni ha annan färg så säg till så kan jag ta hem det.

Vad ska ni ha på er? Blivande mamma bör ha kroppsnära kläder men inget som sitter åt med resår om du vill fotografera huden. Resåren kan ge märken upp flera timmar. Blivande pappan tar på sig något som matchar. Vill ni visa hud och underkläder får ni gärna det. Ett tips i så fall är att ta på er matchande underkläder. Jag har en svart tyllkjol den blivande mamman kan låna om du vill.

Vill ni köpa klänning rekommenderar jag Mii-Estilo eller Linda Lundas gravidklänningar .

PRIS PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Porträttfotografering av barn (från 6 månader), familj, gravid eller husdjur
45-60 minuters fotografering på överenskommen plats utomhus
5 grundredigerade bilder i högupplöst som ni själva laddar ner via ett webbalbum.
1995:- (gäller 1 familj, är ni fler familjer fråga efter pris)

Bokningsavgift 500:-, när den är betald är tiden definitivt bokad. Bokningsavgiften betalas ej tillbaka om ni avbokar eller inte dyker upp på bestämd tid. Men skulle vi behöva boka om tiden pga sjukdom eller dåligt väder är det kostnadsfritt upp till 1 år.

HUR MÅNGA BILDER INGÅR?

Under fotograferingen fotar jag väldigt mycket. Och då menar jag verkligen väldigt mycket. Det är för att fånga alla små och stora moment! Det blir en massa ”i-väntan-på-den-bästabilden-bilder” och därför gör jag ett grovurval där jag sållar bort bilder där t.ex. någon blundar eller där bildkompositionen inte är helt hundra. När jag gjort detta och valt ut de absolut bästa bilderna så skickar jag det urvalet till er för påseende och urval via en länk till ett webbgalleri. Därefter väljer ni själva ut vilka bilder ni vill ha. Som exempel: i ”Porträtt” ingår 5 högupplösta bilder. Då har ni minst 30 bilder att välja bland. Vill ni att jag ska sköta hela urvalsprocessen funkar även det fint! Säg bara till!

Varmt välkommen med er förfrågan via mejl robieaqvilin@gmail.com eller länken nedan

Back to top