Bröllop

Jag fullkomligen älskar kärlek och bröllop så pass mycket att jag erbjuder både tjänst som bröllopsfotograf OCH som bröllopskoordinator (bröllopsplanerare). Jag har genomgått en utbildning till det sistnämnda hos Johanna Kajsons Great weddings Academy

Som bröllopskoordinator och fotograf hittar ni mig i området kring sydvästra Småland och Halland, men jag jobbar även i resterande Sverige och världen. Så vare sig ni behöver en bröllopsfotograf eller koordinator i Burseryd, Värnamo, Halmstad, Haparanda eller Barcelona så finns jag med er i den omfattning ni helst önskar.

Vill ni börja er resa tillsammans med mig?


Yes, we do!!

Mina tjänster inom bröllop:


Bröllopsfotograf

Pirr av förväntan månaders planering Jag hoppas att jag får vara där och dela denna stora dag tillsammans med er! Traditionellt, otraditionellt, i hemlighet, gigantiskt, på ett slott, på en brygga… spelar ingen som helst roll bara det är KÄRLEK så går jag igång! Jag vill ge er fotografier som kommer att plockas fram igen och igen och igen! Jag vill ge er fina minnen fyllda med känslorna som ni kände på er dag. Just att känslan är det viktigaste och inte bara att få en massa vackra bilder hoppas jag ni håller med mig om. Jag vill berätta en historia, ER historia!


Läs mer


Bröllopsplanering

Bröllopskonsultation i början av er planering, rådgivning mitt i planeringen eller stöd längs med hela vägen. Ert bröllop är en av livets största händelser, så låt mig hjälpa er att göra det fantastiskt och ännu mer minnesvärt!


Läs mer


Tips & idéer till brudpar

Allt från hur ni ska tänka vid fotograferingen om det regnar till hur ni hittar era pålitliga leverantörer. Kanske lite diy-tips och säkert en hel del bilder från brudpar jag har fotat.


Läs mer

Att bli fotad av Robie är tryggt, varmt och präglat av ett professionellt förhållningssätt, vilket leder till naturliga, avslappnade bilder som förmedlar styrka, ömhet och sårbarhet i samma. Robie ger tips och direktiv om hur de bästa bilderna fångas och fångar ögonblicken utifrån små tips och en stor portion humor.

Alexandra S.

Back to top