Bröllopsfotografering

Pirr av förväntan
månaders planering
Jag hoppas att jag får vara där och dela denna stora dag tillsammans med er!

Traditionellt, otraditionellt, i hemlighet, gigantiskt, på ett slott, på en brygga… spelar ingen som helst roll bara det är KÄRLEK så går jag igång!

Jag vill ge er fotografier som kommer att plockas fram igen och igen och igen! Jag vill ge er fina minnen fyllda med känslorna som ni kände på er dag. Just att känslan är det viktigaste och inte bara att få en massa vackra bilder hoppas jag ni håller med mig om. Jag vill berätta en historia, ER historia!

Innan er vigsel vill jag gärna träffa er personligen där vi pratar igenom era  och mina förväntningar på dagen. Passa på att ställa frågor för det kommer jag att göra. Jag brukar vilja ha svar på hur ert ungefärliga tidsschema ser ut, hur många timmar ni vill boka mig, var ni ska vara, var ni vill bli fotade, om jag får använda bilderna på min hemsida efter ni fått dem, om det är ett brudfölje som ska fotograferas, om det är barn med som ska fotograferas mm mm mm mm…

OM ni vill och OM platsen vi är på godkänner det finns möjlighet till att ta några bilder med drönare. Det finns många regler att förhålla sig till just användandet at drönare och jag följer dem därför skriver jag OM platsen godkänner det. Men fråga mig gärna om det så kollar jag upp möjligheterna. Självklart har jag drönarkort. Jag har både A1/A3 och A2 (som behöver förnyas 2027-01-27).

Kontakta mig för att se om jag är ledig på ERT utvalda datum. Fyll i förfrågan så utförligt som möjligt, så jag kan se om vi är en ”perfect match” för varandra. 

Berättandet, eller storytelling som det även kallas, är det arbetssätt som bäst beskriver mitt varumärke.
Ditt hår behöver inte ligga perfekt, ni behöver inte le om ni inte vill och för mig gör det inget om inte alla tittar in i kameran samtidigt. Jag vill föreviga er precis så underbart äkta som ni 
och er kärlek till varandra är!

”Jag är oerhört tacksam för din insats och engagemang. Man kände sig verkligen trygg med dig under fotograferingen. Jag och mannen LÄÄNGTAR tills vi får fotona!!
Kommer varmt rekommendera dig till andra och kommer definitivt återuppta kontakten vid andra speciella tillfällen!”

Katarina S

Reseersättning inom en radie på 5 mil från Burseryd ingår i samtliga paket.
Övriga ställen 40 kr/mil och även övernattning om det krävs.
Finns inte era önskemål i paketen ovan är ni varmt välkomna att kontakta mig för att anpassa paket till just er, tex destinationsbröllop eller flerdagarsbröllop.
Varmt välkommen med er förfrågan via mejl robieaqvilin@gmail.com eller länken nedan

1. Ni skickar en bokningsförfrågan till mig efter att ni har tittat på mina bilder här på sidan och/eller sociala medier och gillar vad ni ser. Ni är medvetna om att bildernas stil förändras i takt med årstiderna. Ni litar på min blick att fånga er bröllopsdag och ni gillar min bildstil. Förfrågan är inte bindande.

2. Bokning
Om jag är är ledig ert datum och bekräftar att vi verkar vara en match och ni vill bekräfta er bokning så skickar jag en faktura på bokningen (25% av timpriset som ni tror ni kommer att hamna på). Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar vid avbokning, men ombokning till nytt datum är ok i samråd med mig. När er faktura är betald är datumet ”ert”

3. Bröllopsmöte
Jag vill gärna träffa mina brudpar irl innan bröllopet och det kan göras allt från 6 månader innan eller ett par veckor innan. Funkar det inte irl träffas jag gärna digitalt Då går vi igenom detaljerna, och spikar körschema och fotograferingsplatser. Ett planeringsmöte helt enkelt! Vart vi ses bestämmer vi tillsammans. Under detta möte kommer ni att få skriva under ett avtal.

4. I väntan på er stora dag
Jag finns på mejl, sociala medier och telefon om ni vill bolla idéer eller har funderingar. Hör gärna av er!
och vet ni om att det blir ändringar i er planering uppskattar jag att ni skickar iväg den till mig med så jag kan vara förberedd.

5. ER dagen D
Nu är det dags! Jag stämmer av med er via mejl några dagar innan så allt är som det är bestämt. Jag stannar de timmar vi har avtalat och försök att andas och bara njuta av dagen!

6. Dagen efter
När ni sover av er kärleksruset börjar mitt arbete med redigering av era bilder. Jag brukar skicka ett smakprov redan dagen efter men är det högsäsong kan det dröja någon dag. Det tar ett tag att redigera alla bilderna från er dag men jag vet att ni är sugna på att se era bilder, därför får ni ett smakprov. Denna kan ni dela på sociala medier, dela med släkt och vänner och bara njuta av! 

7. Leverans
När era bilder är färdigredigerade skickar jag en länk via en sida som heter Pixieset. Där är ert urval. Ni bestämmer vilka bilder ni vill ha och meddelar mig. Jag skickar då en faktura till er. När den är betald låser jag upp ert album och ni kan ladda ner era högupplösta bilder.
Ni har alltid 30 dagar på er att betala fakturan men bilderna levereras först efter den är betald.

8. Förstoring
Bokar ni en bröllopsfotografering på 4 h eller mer ingår det en förstoring i 40×60. Denna levereras per post hem till er efter att ni betalt fakturan. Observera att leveranstiden på denna kan jag inte påverka då den beställs från ett annat bolag. Ni kan också beställa extra prints eller fotoprodukter om så önskas. Kontakta mig för prisuppgifter.

Back to top