Om Mig

Hej!

Jag heter Robie och min superkraft är att se till så att mina kunder får fotografier som de kommer att vilja plocka fram igen och igen och igen.
Med en berättande och dokumentär stil förevigar jag era känslor för varandra. Jag fotograferar på ett genuint sätt där känslorna står i fokus framför ett perfekt tillrättalagt hårstrå.
Jag tror på idén om att skapa en upplevelse. För mig handlar det inte om att ”ta bra bilder” utan jag vill att hela upplevelsen med att bli fotograferad av mig ska kännas som en härlig känsla i hela kroppen.
Jag brinner verkligen för mitt jobb som fotograf och går all in för att föreviga era minnen på bästa sätt.
Min mamma dog när jag var barn så jag känner extra mycket när jag fotar familjer. Det är viktigt att föreviga banden av kärlek inom familjen.

När jag inte fotar, pluggar eller arbetar på mina andra jobb på Stiftelsen Torghuset och som biovärd hänger jag med min familj och vänner, reser, flyger drönare och tittar alldeles för mycket på film och serier.

Detta visste du nog inte om mig:

    • Jag älskar mjukisbyxor och Marvelfilmer….helst de två ihop
    • Jag sjunger högt till Coldplay
    • Jag drömmer om att bo i USA några år under mitt liv
    • Jag skrattar ofta så jag gråter, speciellt när jag är trött eller tittar på knasiga kattklipp på Youtube
    • Jag är uppvuxen i Halmstad men flyttade till Burseryd för kärleken i mitt liv….trots att jag i början av förhållandet svor på att jag ALDRIG skulle flytta till Burseryd

Det var lite om mig. Nu vill jag ju veta allt om dig och varför du funderar på att boka mig som fotograf. Klicka in på bokningsförfrågan så hoppas jag vi kan träffas för en fotografering!! 

Har du frågor om hur en fotografering går till i mer detalj, tveka inte att höra av dig via mejl, telefon eller sociala medier:

Mejl: robieaqvilin@gmail.com

Telefon: 070-2336578

Sociala medier:
Facebook: Robie-Aqvilin-fotografering
Instagram: fotograf_Robie_aqvilin

Jag fotograferar främst i trakterna kring Burseryd men ser hela Sverige (kanske även världen?) som min arbetsplats. Hör av dig oavsett stad så kommer vi fram till en bra lösning.

Skulle du inte få svar inom två dagar så hör av dig igen för då har det hänt något tokigt.

 

 

Foto: Nina Troberg
Foto: Nina Troberg

Min företagsprofil…

Back to top