Gravidfotografering

Det är en fantastisk period av livet att vara gravid! Inne i din mage växer ett helt nytt liv – er bebis! Varje graviditet är ett mirakel och något att minnas för resten av livet.

Jag hjälper er att minnas denna magiska period av ert liv genom en gravidfotografering.

När magen ska fotograferas? Svårt att säga. Det kan bli vackra bilder när som helst i en graviditet så kom när NI känner er som vackrast. Det går att ta vackra bilder året om! Vanligast är dock att fotas 2-3 månader innan beräknad födsel.

Fotograferingen kan äga rum var helst där NI känner er bekväma men jag har några favoritplatser som jag gärna delar med mig av. Det tar 30-60 minuter. Ni som blivande föräldrar får gärna ta med er personliga saker att ha med på bilderna som tex ett smycke, babyskor, en sagobok att läsa högt ur för magen, en nalle, ultraljudbilden eller något annat som ni tycker är passande.

Vill ni köra på med rökbomber så har jag det!!! Jag har grå färg hemma. Vill ni ha annan färg så säg till så kan jag ta hem det.

Vad ska ni ha på er? Blivande mamma bör ha kroppsnära kläder men inget som sitter åt med resår om du vill fotografera huden. Resåren kan ge märken upp flera timmar. Blivande pappan tar på sig något som matchar. Vill ni visa hud och underkläder får ni gärna det. Ett tips i så fall är att ta på er matchande underkläder. Jag har en svart tyllkjol den blivande mamman kan låna om du vill.

Vill ni köpa klänning rekommenderar jag Mii-Estilo eller Linda Lundas gravidklänningar .

Robie är en otroligt professionell fotograf. Hon är väldigt duktig på att planera och fullfölja sin/andras planer och engagerar sig extremt mycket. Jag har haft turen att ha Robie till två photo shoots, och båda shootsen har varit helt olika. Bröllop och Cosplaytema. INGET av de har varit ett problem för henne. Jag misstänker att Robie kan leverera i precis allt som har med foto att göra 😉. Bilderna vill jag knappt prata om, de är magiska!! Herregud vad den kvinnan kan . Du lär bli bekväm nästintill direkt med Robie som fotograf. Hon är otroligt kunnig och har alltid ett stort leende på läpparna, det märks att Robie är där för att hon tycker det är roligt . Jag lovar dig att du kommer vilja komma tillbaka till Robie och vilja bli fotad av henne igen!

Petra

HUR MÅNGA BILDER INGÅR?
Under fotograferingen fotar jag väldigt mycket. Och då menar jag verkligen väldigt mycket. Det är för att fånga alla små och stora moment! Det blir en massa ”i-väntan-på-den-bästabilden-bilder” och därför gör jag ett grovurval där jag sållar bort bilder där t.ex. någon blundar eller där bildkompositionen inte är helt hundra. När jag gjort detta och valt ut de absolut bästa bilderna så skickar jag det urvalet till er för påseende och urval via en länk till ett webbgalleri. Därefter väljer ni själva ut vilka bilder ni vill ha. Som exempel: i ”Porträtt” ingår 5 högupplösta bilder. Då har ni minst 30 bilder att välja bland. Vill ni att jag ska sköta hela urvalsprocessen funkar även det fint! Säg bara till!

PRIS PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Är du återkommande kund, dvs har du fotats av mig tidigare, inom 2 år, till ordinarie pris fotas du från och med andra gången till ett rabatterat pris, se nedan.

Varmt välkommen med er förfrågan via mejl robieaqvilin@gmail.com eller länken nedan

Back to top