Gravidfotografering

Det är en fantastisk period av livet att vara gravid! Inne i din mage växer ett helt nytt liv – er bebis! Varje graviditet är ett mirakel och något att minnas för resten av livet.

Jag hjälper er att minnas denna magiska period av ert liv genom en gravidfotografering.

När magen ska fotograferas? Svårt att säga. Det kan bli vackra bilder när som helst i en graviditet så kom när NI känner er som vackrast. Det går att ta vackra bilder året om! Vanligast är dock att fotas 2-3 månader innan beräknad födsel.

Fotograferingen kan äga rum var helst där NI känner er bekväma men jag har några favoritplatser som jag gärna delar med mig av. Det tar ca 1 h. Ni som blivande föräldrar får gärna ta med er personliga saker att ha med på bilderna som tex ett smycke, babyskor, en sagobok att läsa högt ur för magen, en nalle, ultraljudbilden eller något annat som ni tycker är passande.

Vill ni köra på med rökbomber så har jag det!!! Jag har grå färg. Vill ni ha annan färg så säg till så kan jag ta hem det.

Vad ska ni ha på er? Blivande mamma bör ha kroppsnära kläder men inget som sitter åt med resår om du vill fotografera huden. Resåren kan ge märken upp flera timmar. Blivande pappan tar på sig något som matchar. Vill ni visa hud och underkläder får ni gärna det. Ett tips i så fall är att ta på er matchande underkläder. Jag har en svart tyllkjol den blivande mamman kan låna om du vill.

Vill ni istället hyra en klänning speciellt sydd för gravidfotografering så rekommenderar jag Linda Lundas Gravidklänningar. Jag kan se till att få hem den i tid, tvätta den och skicka tillbaka den. Säg till om ni vill det så löser vi det!

Varmt välkommen med er förfrågan via mejl robieaqvilin@gmail.com eller länken nedan