Barn & Familj

Klanen, stammen ätten eller släkten ja kärt barn har många namn. Det är naturligtvis la Familia jag pratar om. En familj kan se ut på så många olika vis och jag tycker det är roligt att fota känslan hos just ER unika familj!

Jag vill ge er fotografier som kommer att plockas fram igen och igen och igen! Jag vill ge er fina minnen fyllda med känslorna som ni kände under er fotografering. Just att känslan är det viktigaste och inte bara att få en massa vackra bilder hoppas jag ni håller med mig om. Jag vill berätta en historia, ER historia!

Vid fotografering av barn (och vissa vuxna ;-)) är bästa tiden när barnen är  mätta och utvilade. Det är då vi alla är på vårt bästa humör! Boka därför en tid som inte krockar med sovstunder, normala mattider eller andra stunder på dagen då du vet att ditt barn dippar lite i energi. Fotografering efter en hel dag på förskolan är inte att rekommendera.

Se till att varken hota eller muta barnen innan eller under fotograferingen. Sälj in fotograferingen som en rolig lekstund! Min förhoppning är att ni kommer lugna, kärleksfulla och leksugna!

Jag kommer att be er prata med varandra, busa och kramas. Sådant som ni förhoppningsvis redan gör med varandra. Det ni redan brukar göra ser oftast naturligt ut på bilderna.

Naturen är min studio. Fotograferingen kan äga rum var helst där NI känner er bekväma. Kanske vid ert hus eller varför inte på favoritbryggan vid sommarstället eller i skogen. Fotograferingen av en familj tar 30-60 minuter. Är ni flera familjer tar det längre tid och blir en högre kostnad.

Varmt välkommen med er förfrågan via mejl robieaqvilin@gmail.com eller länken nedan


Berättandet, eller storytelling som det även kallas, är det arbetssätt som bäst beskriver mitt varumärke.

Ditt hår behöver inte ligga perfekt, ni behöver inte le om ni inte vill och för mig gör det inget om inte alla tittar in i kameran samtidigt. Jag vill föreviga er precis så underbart äkta som ni 
och er kärlek till varandra är!