Barn & Familj

Klanen, stammen ätten eller släkten ja kärt barn har många namn. Det är naturligtvis la Familia jag pratar om. En familj kan se ut på så många olika vis och jag tycker det är roligt att fota känslan hos just ER unika familj!

Jag vill ge er fotografier som kommer att plockas fram igen och igen och igen! Jag vill ge er fina minnen fyllda med känslorna som ni kände under er fotografering. Just att känslan är det viktigaste och inte bara att få en massa vackra bilder hoppas jag ni håller med mig om. Jag vill berätta en historia, ER historia!

Vid fotografering av barn (och vissa vuxna ;-)) är bästa tiden när barnen är  mätta och utvilade. Det är då vi alla är på vårt bästa humör! Boka därför en tid som inte krockar med sovstunder, normala mattider eller andra stunder på dagen då du vet att ditt barn dippar lite i energi. Fotografering efter en hel dag på förskolan är inte att rekommendera.

Se till att varken hota eller muta barnen innan eller under fotograferingen. Sälj in fotograferingen som en rolig lekstund! Min förhoppning är att ni kommer lugna, kärleksfulla och leksugna!

Jag kommer att be er prata med varandra, busa och kramas. Sådant som ni förhoppningsvis redan gör med varandra. Det ni redan brukar göra ser oftast naturligt ut på bilderna.

Naturen är min studio. Fotograferingen kan äga rum var helst där NI känner er bekväma. Kanske vid ert hus eller varför inte på favoritbryggan vid sommarstället eller i skogen. Fotograferingen av en familj tar 30-60 minuter. Är ni flera familjer tar det längre tid och blir en högre kostnad.

OM ni vill och OM platsen vi är på godkänner det finns möjlighet till att ta några bilder med drönare. Det finns många regler att förhålla sig till just användandet at drönare och jag följer dem därför skriver jag OM platsen godkänner det. Men fråga mig gärna om det så kollar jag upp möjligheterna. Självklart har jag drönarkort. Jag har både A1/A3 och A2 (som går ut 2027-01-27).


Robie är en väldigt pedagogisk och avslappnad fotograf! Hon fångar barnen och deras uppmärksamhet utan en massa förbud! Robie är snabb och effektiv men samtidigt väldigt noggrann. Hon är även ärlig när bilder inte blir helt bra, hon korrigerar, byter ställe för bättre ljusinsläpp osv vilket uppskattas av mig som kund!

Louise

Berättandet, eller storytelling som det även kallas, är det arbetssätt som bäst beskriver mitt varumärke.

Ditt hår behöver inte ligga perfekt, ni behöver inte le om ni inte vill och för mig gör det inget om inte alla tittar in i kameran samtidigt. Jag vill föreviga er precis så underbart äkta som ni och er kärlek till varandra är!


PRIS PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Porträttfotografering av barn (från 6 månader), familj, gravid eller husdjur
30-60 minuters fotografering på överenskommen plats utomhus
5 grundredigerade bilder i högupplöst som ni själva väljer ut och laddar ner via ett webbalbum.
1995:- (gäller 1 familj, är ni fler familjer fråga efter pris)

Bokningsavgift 500:-, när den är betald är tiden definitivt bokad. Bokningsavgiften betalas ej tillbaka om ni avbokar eller inte dyker upp på bestämd tid. Men skulle vi behöva boka om tiden pga sjukdom eller dåligt väder är det kostnadsfritt upp till 1 år.

HUR MÅNGA BILDER INGÅR?

Under fotograferingen fotar jag väldigt mycket. Och då menar jag verkligen väldigt mycket. Det är för att fånga alla små och stora moment! Det blir en massa ”i-väntan-på-den-bästabilden-bilder” och därför gör jag ett grovurval där jag sållar bort bilder där t.ex. någon blundar eller där bildkompositionen inte är helt hundra. När jag gjort detta och valt ut de absolut bästa bilderna så skickar jag det urvalet till er för påseende och urval via en länk till ett webbgalleri. Därefter väljer ni själva ut vilka bilder ni vill ha. Som exempel: i ”Porträtt” ingår 5 högupplösta bilder. Då har ni minst 30 bilder att välja bland. Vill ni att jag ska sköta hela urvalsprocessen funkar även det fint! Säg bara till!

Small: 5 digitala högupplösta bilder 1995:-

Medium: 15 digitala högupplösta bilder 3995:-

Large: samtliga digitala högupplösta bilder 4995:-

Är du återkommande kund, dvs har du fotats av mig tidigare till ordinarie pris inom de senaste 2 åren fotas du från och med andra gången till ett rabatterat pris, se nedan.

Small: 5 digitala högupplösta bilder 1995:-

Large: samtliga digitala högupplösta bilder 3995:-

Large: samtliga digitala högupplösta bilder 4995:-

Varmt välkommen med er förfrågan via mejl robieaqvilin@gmail.com eller länken nedan

I absolutely loved working with you! You’re so fun and I felt very comfortable and beautiful being in front of the camera with you as my photographer! And as for the photos…wow they were to die for (pun intended 😉 ) I would absolutely love to have more sessions with you in the future! – Cheka
Back to top