Bröllop

Pirr av förväntan
månaders planering
Jag hoppas att jag får vara där och dela denna stora dag tillsammans med er!

Traditionellt, otraditionellt, i hemlighet, gigantiskt, på ett slott, på en brygga… spelar ingen som helst roll bara det är KÄRLEK så går jag igång!

Jag vill ge er fotografier som kommer att plockas fram igen och igen och igen! Jag vill ge er fina minnen fyllda med känslorna som ni kände på er dag. Just att känslan är det viktigaste och inte bara att få en massa vackra bilder hoppas jag ni håller med mig om. Jag vill berätta en historia, ER historia!

Innan er vigsel vill jag gärna träffa er personligen där vi pratar igenom era  och mina förväntningar på dagen. Passa på att ställa frågor för det kommer jag att göra. Jag brukar vilja ha svar på hur ert ungefärliga tidsschema ser ut, hur många timmar ni vill boka mig, var ni ska vara, var ni vill bli fotade, om jag får använda bilderna på min hemsida efter ni fått dem, om det är ett brudfölje som ska fotograferas, om det är barn med som ska fotograferas mm mm mm mm…

Kontakta mig för att se om jag är ledig på ERT utvalda datum. Fyll i förfrågan så utförligt som möjligt, så jag kan se om vi är en ”perfect match” för varandra. 

Varmt välkommen med er förfrågan via mejl robieaqvilin@gmail.com eller länken nedan

Berättandet, eller storytelling som det även kallas, är det arbetssätt som bäst beskriver mitt varumärke.

Ditt hår behöver inte ligga perfekt, ni behöver inte le om ni inte vill och för mig gör det inget om inte alla tittar in i kameran samtidigt. Jag vill föreviga er precis så underbart äkta som ni 
och er kärlek till varandra är!