Boudoir fotografering

En klassisk boudoirfotografering innebär smakfulla lättklädda bilder där syftet är att hylla kroppen och till hjälp har vi fina underkläder, rätt ljus och miljö. En positiv trend visar på att många kvinnor vill göra en boudoir fotografering även för sig själva, inte bara för att visa upp för blivande. Denna tanke tycker jag är helt fantastisk och stödjer till 200%. När jag fotar boudoir är det viktigaste för mig att modellen känner sig bekväm och trygg och att vi framför allt har en superkul fotografering tillsammans.

HUR GÅR EN BOUDOIRFOTOGRAFERING TILL?

För mig är det viktigt att du som kund känner dig bekväm, då det är en intim typ av fotografering. Oftast brukar vi börja med att gå igenom vilka kläder du vill ha på dig och vilka olika poser du vill göra. Du får mer än gärna göra ett litet album på tex Pinterest med inspirationsbilder. Jag brukar själv ha med mig det så att jag kan visa hur jag tänkt mig de olika positionerna. Det blir oftast lite lättare för dig som kund att förstå när du kan se en pose framför dig innan. Om du vill ha med dig något att dricka och äta under fotograferingen går det utmärkt för mig.

VAR HÅLLER VI TILL UNDER EN BOUDOIRFOTOGRAFERING?

Jag har själv ingen studio inomhus utan naturen med sitt naturliga ljus är min studio. Det går självfallet att boka in sig på ett hotellrum för att få den där lite lyxiga känslan i bilderna. Det viktigaste är att vi har bra ljusinsläpp. Du som kund står själv för hotellkostnaden men vill du att jag bokar så gör jag gärna det. Som ni kan se här ovan går det även att vara ute i naturen. Det finns många ställen runtomkring oss som är någorlunda ostörda. Men det har faktiskt hänt att både cyklister och svampplockare klampat in men snabbt försvunnit generade därifrån.

VAD SKA JAG HA FÖR KLÄDER PÅ MIG UNDER FOTOGRAFERINGEN?

Ta kläder du känner dig fin i, det kan vara både mer eller mindre avklätt. Jag har fotograferat allt ifrån jeans och stor vit skjorta, riktigt sexiga underkläder, till farfarströja och tjocksockor. Det är poserna som gör det stilfullt, vackert och sexigt (om det är det du är ute efter). Toppa gärna det hela med smycken så som långa pärlhalsband mm.

HAR DU NÅGON REKVISITA?

Rekvisita kan vara tex blommor, fordon, stol, tygstycken eller liknande och/eller vigselring. Ja jag har även burit ut en uppstoppad räv i skogen en gång, se bild nedan.
Vill du att jag ordnar med något så säg till så ska jag se vad jag kan ordna med. Annars tänker jag att du tar med dig det du själv vill ha.

VAD KOSTAR EN BOUDOIRFOTOGRAFERING?

Back to top