Uthyres

Kopparbåge

Båge i återvunnen koppar som blir en vacker del av er fest! Dekorera med egna ballonger, blommor eller band utefter ert tema. Placera i mitten av bröllopsceremonin eller som tillbehör vid ett fotobås och häng upp bilder av huvudrollsinnehavaren för en personlig mittpunkt på festen. Passar såväl till bröllop som andra fester och kalas.

Bågen är i tre delar som går enkelt att monteras utan verktyg. Den väger knappt någonting och fraktas smidigt i en personbils kombibagage. Monterad blir den 2 meter hög och 1,5 meter bred.

Passar för andra ändamål så som: födelsedagsfester, examensfester, firande, öppningsceremonier etc.

Vid frågor eller funderingar är det bara att skriva så svarar jag så snart jag kan.

Pris inkl. moms:
1 dag 600 kr
3 dagar 700 kr
1 vecka 900 kr
För er som har bokat mig som fotograf eller koordinator under dagen får låna bågen utan kostnad.

Avbokningsvillkor

Om du avbokar senast 2 dagar innan hyresperioden börjar, återbetalas hela beloppet. Om du avbokar dagen innan hyresperioden börjar, återbetalas 50%. Vid avbokning samma dag som hyresperioden börjar utgår ingen återbetalning.

Hämtas i Burseryd, Småland eller på annan överenskommen plats.

En bohemisk dekoration med flätat gräs på en sommaräng. Här stack jag även in några sommarblommor i flätan.

Ett svart, rustikt och rockigt tema med bågen klätt i tyg och eukalyptus grenar. Och japp, den stod stadigt i blåsten vid havet vid Kullaberg!

En annan form av boho med vad naturen gav mig en höstdag. Jag plockade allt från naturen men det går att finna andra sorters gräs, palmblad och växter i butik att kombinera till det oändliga.

Till alla hjärtans dag går den att fylla med ballonger och ha som photo-booth

Back to top