Bröllopsplanering

Jag älskar att gå utbildningar!
Jag älskar att planera!
Jag älskar bröllop!
Jag älskade att planera vårt eget bröllop 2006.
Så!!! År 2022-2023 gick jag en utbildning till att bli certifierad bröllopskoordinator via Johanna Kajsons utbildning Great Weddings Academy. Jag kombinerar tjänsterna som fotograf och bröllopskoordinator som ni önskar. Det går att boka båda eller var för sig. Det blev en vidareutveckling av både mig själv och av mitt företag. Två tjänster helt enkelt.

Vi tackar för ett otroligt trevligt möte idag där vi blev både inspirerade och fick en liten knuff i rätt riktning nu när vi är i full gång med planeringen av vår stora dag. Vi fick flera värdefulla tips och idéer som vi kan använda oss av framöver. Robie var otroligt lyhörd och gav väldigt bra tips som passade just oss och våra personligheter. Så återigen tack för ett intressant, roligt och givande möte. ☺️

Ebba och Oliver

Listor att ladda ner

Grattis! Gillar även du listor? Jag älskar dem! Och vad vore en bröllopsplanering utan listor?

Listor att ladda ner:

Bröllopsstarten

Bröllopskonsultation i starten är perfekt för er som inte riktigt vet vart ni ska börja. Ni har kanske en liten aning om hur ni vill att ert bröllops ska se ut eller ni har kanske en dröm men inte vet hur ni ska göra drömmen verklig.

Under en konsultation ses vi för ett bröllopsmöte, där vi under 1-2 timmar går igenom hur ni ska planera ert eget bröllop.

​Ni får material med er hem i form utav checklistor, budget och en prioriteringslista, de ovan men vi går igenom dem noga.

​Ni får alltså alla verktyg för att sedan kunna planera vidare ert bröllop själva.

När vi skiljs åt efter detta möte har ni säkert många tankar och nya frågor uppstår. Därför ingår det ett uppföljningssamtal via telefon/zoom 1-2 veckor efter där vi under ca 30 minuter löser de nya frågorna och bollar nya tankar som uppkommit.

​2 500 kr

Bröllopsåret

För er som vill ha hjälp i varje steg i bröllopsplaneringen. Personliga listor och hjälp med körschema sista veckan och bröllopsdagen.

Vi träffas 6 gånger och följer planeringsverktyget. Jag gör planeringsverktyget personligt att passa just ER. Jag hjälper er att hitta leverantörer som passar era behov. I detta paket ingår även en personlig mood board som är enkel för er i kommunikationen med era leverantörer. I det sjätte och sista mötet pratar vi körschema och hjälps åt att sätta ett realistiskt schema över sista veckan och er bröllopsdag.

Varje möte är 1-2 h (totalt 6-12 h). Fler träffar går att köpas till om ni märker att ni vill ha mer stöttning.

8 400 kr

Rådgivning

För er som redan kommit en bra bit in i bröllopsplaneringen men vill stämma av med en bröllopsexpert eller vill ha hjälp med specifika delar, kanske bolla idéer och ställa bröllopsfrågor.

Ni får ett personligt möte, fysiskt eller digitalt, tillsammans med mig där vi går igenom allt vad ni önskar. Mötet är 1 h långt.

​Behöver ni hjälp med checklisor, budget, skapa ett bröllopskoncept, hitta leverantörer eller skriva körschema?​ Berätta innan vad ni behöver hjälp med.

1 500 kr

Vi åkte från dig med massa mer idéer och energi 😃 Vi upplevde besöket som familjärt och inbjudande 😊 Vi uppskattade verkligen att vi fick berätta hur vi tänkte och att du utifrån våra idéer och tankar gav tips, råd och idéer 🤩 Dokumentet du skapat var super bra, där kan man verkligen gå igenom så man inte glömmer nån viktig punkt 😊 så vi är supernöjda med besöket idag och kommer verkligen rekommendera dig till andra 😃

Sandra

Vill du ha min hjälp till andra event än bröllop går det finfint, kontakta mig för offert.

Alla priser är ink. moms. Jag rekommenderar alltid de leverantörer som jag tror är rätt för just er och därför arbetar jag inte med provisioner.

Back to top