För företag

Har du tillräckligt med bilder till SoMe och hemsida?

Visste du att över 1000 bilder laddas upp på Instagram varje sekund? Det är svindlande, och det innebär att du bara har en millisekund att fånga uppmärksamheten hos dina följare. Men låt inte prestationsångesten ta över!

Talesättet “En bild säger mer än 1000 ord ”har i vår digitala era fått en kompis; Ett inlägg med en bild har upp till tio gånger större chans att engagera din målgrupp och underlätta minnet av ditt budskap genom den visuella kopplingen.

Som fotograf kan jag vara din räddning genom att tillhandahålla bilder för dina sociala medier. Vad behöver du för att växa och bygga relationer?

Content bilder?

Sociala medier är A och O som du säkert vet. Många spenderar flera timmar om dagen på sociala plattformar och det är där en behöver synas, men framför allt sticka ut! För att jobba framgångsrikt på sociala medier behövs bra content/innehåll.

Jag hjälper dig/er som företag att fotografera för sociala medier, tex. LinkedIn och Instagram. Jag ger dig/er bilder med fokus på storytelling. Jag vill berätta DIN/ER historia, vad dina/era styrkor är och helt enkelt visa vad du/ni gör på dagarna. Vi fokuserar tillsammans på att bygga relationer med din/er målgrup snarare än att sälja in en produkt.

Bilderna är som smågodis som ska räcka till instafeeden och stories och övriga plattformar. Kanske även till webben där din/er produkt eller tjänst bildsätts i sin naturliga miljö.  

Produktbilder?

Tillhör du/ni dem som säljer produkter? Ja då är denna punkt för dig/er.

Oavsett om det är en stickad tröja från ett klädföretag ni säljer eller om det är en ljusstake från en heminredningsbutik, så kan produkten presenteras med hjälp av olika bilder med med olika syften:

  • Den som visar utseende och funktion – fotograferas ofta i studiomiljö, med jämn belysning och väldigt ”rakt på” utan styling för att tittare ska fokusera på rätt saker.

  • Den som skapar känslan av produkten &  visar dess användningsområde – inspirera till hur den kan användas gärna som en lifestylebild. D.v.s. i en utvald miljö som ska representera ert varumärke, med hjälp av styling.

Bild på delar till värmesystem tagna i studio
Porträtt på kvinnlig VD i naturen

Personalbilder?

Ja jag vet, många tycker att ordet personalfotografering låter ungefär lika mysigt som en brasiliansk vaxning. Därför jobbar jag inte riktigt så. Jag jobbar med humor, glädje och ett naturligt uttryck. Jag kan fotografera personalen i sin arbetsroll, vid sina skrivbord, utomhus, ja möjligheterna är oändliga. Det måste inte vara en fruktad “skolfotografering”.

Oavsett om du är intresserad av en eller alla tre punkter, är jag här för att hjälpa dig. Låt oss tillsammans skapa något som passar just dig/er och din/er vision!

Jag fotograferar med professionell utrustning, inklusive drönare (drönarkort A1/A2 och A3).  

Vi hörs

/Fotograf Robie Aqvilin robieaqvilin@gmail.com

Att bli fotad av Robie är tryggt, varmt och präglat av ett professionellt förhållningssätt, vilket leder till naturliga, avslappnade bilder som förmedlar styrka, ömhet och sårbarhet i samma. Robie ger tips och direktiv om hur de bästa bilderna fångas och fångar ögonblicken utifrån små tips och en stor portion humor.
Alexandra Sindell
Alexandra Sindell
Back to top