Tubecon

Igår var det Tubecon i Halmstad. För några veckor sedan visste jag inte ens vad det var och nu var jag där med pressackreditering igår. Teonor och hans kompis ville gå och jag  hakade på. Vilken häftig hajp!! Vilken cool grej!

Tubecon är ett event som turnerar där fans får möta Youtubers, kändisar från sociala medier.

Skriket när alla youtubers kom ut på scen var öronbedövande. Fansen fotade och filmade youtubers fotade och filmade. När jag kom med kameran plutades det med munnarna och alla ville vara med på kort. Jag kände mig själv som lite av en kändis 😀 Men det var en smula löjligt i längden när kändisarna stod uppe på en läktare och suktade efter skrik som de kunde filma. Gå ner och umgås med era fans istället för att stå där uppe! Det kostar så pass mycket att gå in så lite valuta för pengarna borde barnen få tycker jag!Kön var hyfsat lång…. och då var det en ständig tillströmning hela tiden

Till höger bakom en svart duk står youtubes redo att äntra scenen och till vänster står alla fans…. så nära men ändå så långt därifrån.

Många selfies och groupies blev det…..

   

You Might Also Like

Back to top