Clearwater, Florida

Som vanligt så visar jag inte våra familjebilder här i bloggen. Vill ni se dem är ni mer än välkomna hem till oss så visar vi dem.

Efter Orlando åkte vi vidare mot västra kusten av Florida. Jag hade dock en önskan att besöka en skördefest med corn-maze och pumor i mängder. Typ den sorts festival som man ser om på filmer. Jag hade naturligtvis googlat om detta innan resan och hittat en perfekt avstickare. Den festivalen hade dock ett tema förutom skördefest och halloween och det var ”KÖER”. ja ett ofrivilligt sådant kanske men ack…. kö in….kö till mat….kö för att få sin betalda mat….kö till popcorn….kö till photobooth….. suck! Men lite kul att ha varit där iallafall. Stället heter Harvest Moon fall och rekommenderas trots köer.

Vi var positivt överraskade av ett ”Days inn” som vi bodde på första natten i Florida så vi tänkte att vi tar ett i den kedjan igen. Detta Days inn i Port Richey blev vi inte positivt överraskade utav kan vi säga. Jaja. Ödlan som sprang i korridoren fick vi inte ofrivilligt med oss i packningen iallafall 😀 Byn som det låg i var lite trashigt…. det var INTE på detta motell vi modde på, haha det hade jag inte satt min fot på. Jag är inte så kräsen men nja det på bilden verkar inte vara någon hit.

Dagen efter åkte vi vidare ner till Clearwater. Där hade vi hört på nyheterna att en seriemördare härjade men hallå hur stora är oddsen att hen är där vi just ska bo så den informationen rann av oss som vatten på en trana.

De varnar för lite annorlunda fordon här….Fredriks dröm!!

Och alla dessa förbannade affärer där de säljer vapen. När vi körde så gick det 1 km så var det en kyrka och sedan 1 km till och det var en vapenbutik körde 1 km till så kom en kyrka och därefter en vapenbutik…… say no more!

I Clearwater bodde vi på ett så jäkla skönt motell. Det hette Surf n’ Sand. Ja bara namnet låter ju skönt. Tro det eller ej så hade Fredrik kollat upp hur vi kunde se delfiner på ett bra sätt. Det gjorde vi här. En liten båt som heter Little Toot tog oss ut på en tur och det gick rätt snabbt tills vi såg den första delfinen. De gillade vågorna som båten gjorde så de hoppade och lekte jämte båten. Riktigt häftigt!

Båten körde förbi någon kändis hus…. vet inte om det var Tom Cruise eller om jag hörde fel. Jag fotade det fall i fall 😀 Men det kan ha varit huset jämte guiden pratade om med 😀

Vackra maneter fotade från bryggan ner i vattnet.

Motellet låg 200 m från stranden med en fantastisk solnedgång. Fredrik och Teonor hoppade upp på badvaktstornet och satt där. Jag blev så rädd för fåglarna som attackerade så jag gick därifrån i min egen lilla värld och fotade istället.

Det var i Clearwater vi firade Halloween men det kommer ett speciellt inlägg om halloween senare.

 

You Might Also Like

 1. Anitha Arvidsson

  Tack det var mäktigt ??

  1. Robie Aqvilin

   Tack 😀 <3

 2. Djur och natur i mängder – Robie Aqvilin – fotografering

  […] på vår resa. Några har ni redan sett här och där och i förra inlägget med delfiner från Clearwater.  I detta inlägg kommer det en hel del djur. Mycket fåglar så jag vill varna framst Alexandra […]

 3. Halloween 2017 i USA – Robie Aqvilin – fotografering

  […] På väg till västra kusten i Florida några dagar senare åkte vi inom en skördefest med pumpkinpatch och cornmaze. Lite kul att ha gjort det med. Men om det nämnde jag i inlägget här. […]

Back to top