Paris dag 2

Som vanligt så visar jag inte våra familjebilder här i bloggen. Vill ni se dem är ni mer än välkomna hem till oss så visar vi dem.

Idag var det min födelsedag! Jag och Fredrik skulle köpa lite frukostbröd men fastnade på bageriet en stund och smakade på några Pain au chocolat. Vi fick dock med oss lite bröd hem till resten av sällskapet.

Denna dag ville jag upp i Eiffeltornet…högst upp! Jo jag älskar ju utsikter 😀 Och så kittlas det så i magen och tårna 😀 Det högsta jag varit uppe i tidigare var på observationsdäcket på Top of The Rock i New York med 260 meter ö.h. Eiffeltornet slår detta med sina 285 meter ö.h där våning tre ligger. Det var väldigt lugn stämning. Det var verkligen en höjdpunkt på resan. Vilken fantastisk konstruktion. Så otroligt vacker!

Efter en lunch och lite parkhäng kollade vi in Trocadéro och Eiffeltornet därifrån. Åkte karusell med 😀 De gillar verkligen sina monument! Dock inte lika många flaggor om man jämför med USA men jodå Trikoloren svajade på många ställen.

Därefter tog vi en båttur på Seine. Så jäkla varmt det var denna dag! Åhhh så skönt sa de andra….Åhhh så skönt i skuggan sa jag 😀

Jag gillade denna bron som är ovan så när vi gick till tunnelbanan sprang jag en liten omväg och fotade den lite till 😀

På kvällen tog vi tunnelbanan till Saint-Germain-des-Prés. Ett område vi strosade runt i en stund. Mycket restauranger.

You Might Also Like

Back to top