Andorra dag 8

Som vanligt så visar jag inte våra familjebilder här på hemsidan. Vill ni se dem är ni mer än välkomna hem till oss så visar vi dem.

En vecka fylld av sol, utsikter och födelsedagsfirande! Men allt gott tar slut och denna dag var det dags att köra de 21 milen ner för bergen till Barcelonas flygplats igen.

På väg upp till Andorra körde vi förbi en stor fördämning. Den hade varit cool att se i dagsljus sa vi så när vi denna dag körde förbi passade det utmärkt att ta en kissepaus vid Presa de Oliana. Det fanns en liiiten väg att åka in på strax efter (eller innan beroende på från vilket hålla man kommer från). Där fick man fantastisk utsikt över bron och dammen. Det är imponerande byggen! Och jag har sett för många amerikanska katastroffilmer för att känna mig trygg en längre stund där 😀 Jag bara väntade på att betongen skulle spricka!

Vi gjorde ett stopp till på vägen och det var för att äta lunch. Vi hittade ett helt hysteriskt ställe som hette bonÀrea Restaurant utanför staden Guissona. Jisses med folk! Vi gillade verkligen idén med att ta tillaga allt kött själv men det tog sådan tid för alla stekte/grillade enorma mängder till hela familjen. och det blev en hel del matsvinn för man fick ta så mycket man ville och med de köerna så tog man nog mer än man orkade för att stå i en kö till en stekplatta igen var inget kul.

Det var en väldigt vacker väg vi körde i dagsljus. Det hade funnits många ställen att stanna på kände jag.

Det var allt för denna resa! Tack ni som ville kika på några av de bilder som jag tog.

You Might Also Like

Back to top