Roadtrippen börjar

Som vanligt så visar jag inte våra familjebilder här i bloggen. Vill ni se dem är ni mer än välkomna hem till oss så visar vi dem.

Efter New York  (se inlägg här) flög vi till West Palm beach i Florida. Vi hade vår roadtrip hyfsad klar framför oss men vi hade bara bokat hotell för de 4 första nätterna.

Den första bokade natten var för flyget skulle komma rätt sent (och senare blev det pga förseningar). Då valde vi ett billigt rätt nära flygplatsen och supernära en pir där jag hade läst att soluppgången var vacker. Ett vanligt amerikanskt motell, varken mer eller mindre.

Vi hämtade ut vår bil vid flygplatsen sent på kvällen. Vi fick välja själva på 6 bilar och valde till slut (efter att Fredrik och Teonor provsuttit i samtliga och jag gäspat bredvid) en vit Hyundai Tucson.  Fredrik körde på kvällen så när jag tidigt morgonen efter skulle bege mig till piren själv hittade jag inte hur man skulle få fram sätet. Med ficklampa och instruktionsbok konstaterade jag att eftersom det var automat och kort bit att köra så fixade jag det ändå utan att få fram sätet. Sedan när Fredrik visade mig, för han hade naturligtvis koll på det så var det så enkelt. Jaja…. Någon soluppgång värd att fota var det egentligen inte men det var vackert ändå.

När jag kom tillbaka till hotellet hade de andra vaknat och det var dags för frukost. Så jäkla mycket plast och halvfabrikat. Jag blir så ledsen på detta. VARFÖR?????? Här började Teonors bevandring i välstekt bacon….. att hans mage pallade! Tur vi bara var här i drygt 2 veckor för hans frukostar bestod av bacon.

Vi packade ihop och drog vidare. Vi åkte inom Jesper Parnevik men han var inte hemma 😀

Bilder längs vägen.


Vi köpte ett spöke….det är ju trots allt Halloween snart 😀

Vi åkte vidare till ett ställe där jag hade läst om att det skulle finnas Manater, Manatee Observation and Education Center. Där fanns inga men där fanns en så härlig restaurang med en kvinna som servitris som verkligen hade koll och var så tillmötesgående. Teonor fick 2 påsar med fiskmat för hon sa att föräldrarna hade en tendens att ta över för de blev som barn igen när de skulle mata de catfish (havskatter) som fanns vid bryggan. Restaurangen som väl rekommenderas heter The Original Tiki Bar & Restaurant.

På stället där det inte fanns Manater blev vi tipsade om vart de kunde finnas och dessa djur var så viktiga för mig att få se så vi åkte den lilla omvägen och där fick vi se dem!!! Fredrik och teonor tyckte de var som stora bajskorvar….Parken hette Round Island Park.

Efter dessa stopp, en längre omväg och suckar och stönar kom vi äntligen fram till hotell nr 2 som var bokat i förväg. Det ligger i Orlando och kommer i ett nytt inlägg…..

You Might Also Like

  1. Djur och natur i mängder – Robie Aqvilin – fotografering

    […] fiskar. Ja catfish har jag redan visat i inlägget om här http://robieaqvilin.se/2017/11/24/roadtripen-borjar/  Man kunde mata fiskar, Tarponer, vid Key West med. Där stod pelikaner på rad och försökte […]

Back to top