Paris dag 1

Som vanligt så visar jag inte våra familjebilder här i bloggen. Vill ni se dem är ni mer än välkomna hem till oss så visar vi dem.

8/5 åkte vi och familjen N till Paris. Redan innan vi åkte till USA i höstas kom jag på att jag fyller 40 detta året och kände att jag vill verkligen inte vara hemma och fira utan jag vill vara på vift. Familjen N var på direkt så denna resa var bokad redan i september. En alldeles utmärkt födelsedagspresent 🙂 <3

Vi anlände på eftermiddagen och vi hade hyrt en lägenhet i 10:e arrondissementet. Lägenheten var verkligen över förväntan. Det var en privat lägenhet som en kvinna och hennes 4 döttrar bodde i. Där var många sovrum och jag gillade verkligen inredningen. Och jag skulle tydligen ha rummet med kristallkronan för att jag fyllde år tyckte L i familjen N.

Lägenheten låg jämte en kyrka som heter Saint-Vincent-de-Paul de Paris. Gatlyktorna var vackrare än kyrkan 😀

Vi traskade upp till Montmartre på sen eftermiddag. En lagom promenad från lägenheten. Uppe på Montmartre såg vi utsikten över Paris. Jag älskar utsikter! Kyrkan heter Sacré-Coeur.

Vi strosade runt där och hamnade utanför Moulin Rouge. Jag hade inte stativet med mig denna promenad så jag kunde inte ta någon bra bild med lång slutartid där hjulet snurrade, det blev en halvkass bara 😀

Vi hade varit igång sedan mitt i natten så detta fick bli en lagom lång kväll.

You Might Also Like

Back to top