Resa i USA

Har varit tyst här ett tag nu. Vi i familjen och en familj till har varit på resande fot i 3,5 veckor i USA. Kommer lägga upp massor av bilder här i bloggen. Jag lägger INTE upp semesterbilder på oss och våra familjer utan mer på de saker vi UPPLEVT. Vill ni se våra ”vanliga” semesterbilder får ni komma hem till oss så visar vi dom där 🙂

Inför resan hade jag köpt en legogubbe som skulle symbolisera mig och jag när jag fotar några av USAs kändaste landmärken och det började bra sedan på dag ja 3 tror jag det var tog hon livet av sig, hon hoppade från Brooklyn Bridge i New York. Tragiskt men där och då var jag trött och bara skrattade åt hela saken. Och till historin hör att dagen innan så dog min trotjänare Canon EOS 400D och jag i New York, i USAs största (icke-kedja) fotobutik B&H Photo, var ”tvungen” att köpa en ny kamera, en EOS 7D. Så vad kan man göra annat än att skratta när mini-me tar livet av sig. Så jag fick fortsätta resan utan henne men med en ny kamera.

Vår resa började på Landvetter 14/6 via Kastrup till New York. I N.Y. stannade vi 5 nätter och fortsatte alltså 19/6 till San Francisco med flyg. I S.F. stannade vi 4 nätter. Vi hämtade ut en hyrbil, en Chevrolet Equinox, som sedan tog oss till Yosemite National Park. I detta paradis stannade vi 2 nätter och efter det tog vi oss ut till kusten igen och fortsatte på Highway 1 ner mot Los Angeles. På Higway 1 sov vi på olika ställen i 4 nätter. I L.A. eller rättare sagt i Venice stannade vi (gissa vad??) 4 nätter  och tog oss sedan ner till slutdestinationen San Diego där vi japp stannade 4 nätter. Flög hem via Chicago och Kastrup. Lååång hemresa!

Jag kommer visa bilder kronologiskt med en början i New York….om nån dag!

You Might Also Like

  1. Göhren-Lebbin | Robie Aqvilin – fotografering

    […] väg dit. Gillar verkligen att fota från bilden i farten. Det gjorde jag mycket på vår resa i USA i […]

Back to top