Malmö och Köpenhamn

I december var jag, Fredrik och bästa vänner i Malmö/Köpenhamn för att fira födelsedag. Vi bodde på ett  riktigt häftigt hotell, Mayfair Hotel Tunnel . Ett gammalt hotell med många korridorer och rum att gå vilse i och undersöka. Man hade nog lätt kunnat spendera några timmar med att bara gå runt där inne och läsa allt om det gamla som stod på väggarna. Rekommenderar verkligen detta hotell som hade mycket tillmötesgående personal och supergod frukost. Jag hade inte någon kamera mer än mobilen med mig denna resa, synd nu i efterhand men där fanns inte riktigt tid till att fota då vi skrattade så förfärligt mycket hela tiden 😀

Vi åkte över till Köpenhamn och gick på ströget och åt på det superhäftiga Copenhagen street food. Tack Mats för din rekommendation att gå hit. Jag kan ju säga att hade vi inte fått detta tipset så hade vi aldrig hittat hit eller ens tyckt mödan var värd. Men jag är tacksam över att vi tog oss orken att gå dit för det var så värt det!

 

De 2 bilderna här nedan är toaletten på detta ställe. Till och med den var häftig!

Blandade bilder tagna i farten när vi gick hit och dit i Köpenhamn


En mycket trevlig helg. Det behöver inte vara så långt borta, det behöver inte vara den mest hajpade resan så länge man åker med de man älskar att umgås med… och god mat!!

You Might Also Like

Back to top