Nokomis och Fort Myers

Som vanligt så visar jag inte våra familjebilder här i bloggen. Vill ni se dem är ni mer än välkomna hem till oss så visar vi dem.

Trodde ni att ni hade sett färdigt på mina USA-bilder? Där trodde ni allt fel. Jag varnade ju i första inlägget om att ni kommer spy av alla bilder jag kommer visa 😀

Vår resa runt i Florida fortsatte ner till Nokomis och Venice (Venice i Florida…lite förvirrande när vi var i Venice Kalifornien för 3 år sedan). Här bodde vi på ett störtskönt ställe som hette A place to be. Slitet men riktigt charmigt och skön stämning. Jag tror vi var de enda gästerna de 2 nätterna men det störde inte oss. Hon i receptionen var helt underbar och tipsade om vart man hittade störst hajtänder och vi kunde hyra SUP (stand up paddle).

Jag skrev i förra inlägget om att det var i Clearwater vi firade Halloween men där tänkte jag inte rätt. Det var här i Nokomis och Venice som vi firade och var på parad men det kommer i ett eget inlägg.

Efter dessa två nätter åkte vi vidare till Fort Myers där vi bodde på ett litet grön-gult motell som hette Hideaway Village Motel. Ett mysigt familjeägt motell nära stranden och ännu fler otroliga solnedgångar. Ett lugnt ställe med vackra stränder.

I Fort Myers ligger Edison och Fords vinterbostäder. Vi var där och tittade en sväng. Det räckte med att se dem utifrån tyckte vi. Där var ett (flera egentligen) häftigt Banyan träd.

Ja det här med den lätta tillgängligheten på vapen……

Nästa inlägg kommer att handla om Florida Keys….

You Might Also Like

Back to top