Miami

Som vanligt så visar jag inte våra familjebilder här i bloggen. Vill ni se dem är ni mer än välkomna hem till oss så visar vi dem. 

Party in the city where the heat is on
All night, on the beach till the break of dawn
Welcome to Miami
Bienvenidos a Miami
Bouncin in the club where the heat is on
All night, on the beach till the break of dawn
I’m goin to Miami
Welcome to Miami

Det är så coolt att närma sig en stad med skyskrapor. De bara blir större och större och plötsligt får man titta uppåt när man kör.

Vi bodde på ett Best Western på North bay Village som låg 5 km från Matt Damons gamla hus. Ja naturligtvis var vi tvungna att ta den omvägen till beachen….

Utsikt från hotellet där vi en morgon såg delfiner hoppa en bit bort. Jag och frukostpersonalen jämförde om hur deras ”bakgård” med delfiner eller min ”bakgård” hemma med älgar var mest häftigt 😀

Nä riktigt party (som i sångtexten ovan) var det inte när familjen Aqvilin var i Miami men så in åt helsike varmt var det (runt 30 grader är inte min melodi men man skulle visst inte klaga sa de här hemma när jag ojjade mig över värmen på facebook :-)). Jag hade sett fram emot att gå och kolla alla Art Deco husen vid South beach men jag orkade inte. Men lite hus såg vi allt och ännu fler medan vi körde bil. Jag gillar verkligen denna stil!!

 

 

You Might Also Like

Back to top