Roadtrip, dag 7 och 8, på väg hem

Som vanligt så visar jag inte våra familjebilder här på hemsidan. Vill ni se dem är ni mer än välkomna hem till oss så visar vi dem. Denna resa är fotad mest med min Huawei p30 pro och lite med min Canon systemkamera.

Min semester skulle snart ta slut så vi tog oss uppåt mot Sverige igen. Krakow kommer definitivt besökas igen!!

På väg uppåt åkte vi förbi Crooked Forest utanför lilla orten Gryfino. Mitt i ett bostadsområde låg en liten skog och i den skogen växer det märkliga tallar. Det var ett litet område som jag tycker var värt en liten omväg.

En natt till skulle vi sova sova innan vi åkte färjan hem och det blev i Szczecin. Där sov vi på ett helt nytt lägenhetshotell, ja vi var faktiskt de andra gästerna de hade haft. Mycket fint boende och en fin stad (det lilla vi såg iallafall :-)!

Dag 7 tog vi först en tur i det stora shoppingcentrat i Szczecin. Teonor var sugen på ett nytt Exit room. Vi hade letat upp 2 st. Det ena hittade vi inga öppettider till och det var tyävrr stängt när vi kom dit. Det andra hade stängt för gott verkade det som. Typiskt!

Vi åkte vidare uppåt till Sassnitz där vi hade hittat en båt som inte var fullbokad till Sverige. Kö på vägen upp…stillastående…. vad gör ni när ni står i en bilkö? Jag fotar 😀

Lite tidsfördriv i Binz där det var filmvisning på stranden. Vilken film passar bra på en strand? En film med hajar naturligtvis (Shallows) 😀

När man bara vill hem, känslan att resan är slut och sin egen säng är den skönaste. Ja då är man färdig med en resa 😀 Det är alltid skönt att komma hem. Nattfärja och körning sista biten på natten/tidig morgon är inte min grej…inte min grej alls. Men så blev det för det var så fullbokat på alla båtar. Och så blir det när man vill vara spontan i sin resa…. Tack för att ni läst om vår resa <3

You Might Also Like

Back to top