Skottland dag 6

Dagen började lite panikartat med att jag skulle köpa biljetter till Coldplay i Ullevi 2023 som släpptes där och då på morgonen och jag hamnade på köplats 47000-ish. Jag fick lite panik över att jag inte skulle få biljetter men puh det fick vi! Nu kunde jag andas ut och vi kunde åka vidare…

Fredrik sa att vi måste åka inom en golfklubb när vi är i Skottland! Jag har verkligen inte förbjudit det men vi har varit på flera ställen när vi rest både i USA och här i Skottland som haft fina golfklubbar men vi har inte varit inne och tittat. Men nu gjorde vi det.

Vårt mål för dagen var att lämna tillbaka vår bil och helst inte få någon påbackning om att vi hade råkat köra in i och uppför trottoarer då vi hade sämre koll på vart på väggrenen på vänstra sidan vi befann oss. Puh där med, för det var inget som syntes. Sedan skulle vi strosa lite i Edinburgh. Vi hade hört om renhållningsarbetarnas strejk på nyheterna men var inte riktigt beredda på sopbergen på gatorna. Och vi var beredda på att flera olika festivaler höll till i stan och de vi märkte av var väl The Edinburgh International Festival, The Fringe och The Royal Edinburgh Military Tattoo. Så folktomma gator för bra fotografering kunde jag glömma.

Naturligtvis har jag några Harry Potter ställen att fota här i Edinburgh. Bland annat J.K. Rowlings hand avtryck.

Inte en enda pund hade vi behövt plocka ut till att ha i kontanter under denna resa och här i Edinburgh kunde man till och med skänka pengar till gatumusikanterna via blipp på kortet.

You Might Also Like

Back to top