Steg 7 i bröllopsåret: skapa magi!

Oj oj oj! Nu är det nära er bröllopsdag! Snart ska ni ingå äktenskap med varandra. Jag förstår om det är pirrigt. De flesta brudpar jag möter som fotograf eller bröllopskoordinator är nervösa. Nervositet har sedan lite olika uttryck. Därför är det bra att ni valt ert team att ha nära er den dagen med omsorg. Ni har valt de där som kan stötta er, underlätta och hjälper till att göra dagen extraordinär tillsammans. För det är just det TILLSAMMANS som skapar magi. Om än ni endast valt att göra detta med era närmsta, eller till och med bara ni två så är det TILLSAMMANS som ni skapar något vackert och oförglömligt.

Det är även tillsammans som ni kan göra de sista veckorna så bra som möjligt. Om ni följt alla steg kan ni nu i det sista njuta och försöka vara i nuet. Påminna varandra om vad ni ska göra om några veckor och syftet med det. Ni ska dessa sista veckorna helst inte planera så mycket eller göra sista minuten grejer utan sova gott, äta ordentligt och dricka mycket vatten.

Om ni inte redan haft det så är det kanske nu ni blir ”kidnappade” för svensexa och möhippa. Detta är kanske en av få saker ni INTE har kontroll över så försök att bara hänga med, slappna av och bjud på er själva.

Bilderna nedan är från min egen möhippa och min mans svensexa. Under dagen var vi var för sig men på kvällen sammanstrålades vi. Våra nära som planerade den hade oss i åtanke hela tiden. Vi hade en jätterolig dag med så där lite lagom pinsamheter och blandat med lugna och galna aktiviteter.

Till er som planerar möhippa och svensexa så ber jag dig att lyssna på huvudpersonen. Ta hänsyn till hur den är som person och skapa en dag som passar den. Det blir så mycket roligare då. Och ta mycket bilder, skapa ett bildspel till bröllopsdagen, ta gruppbild, drick mycket vatten och var ute i god tid för planering av datum så att så många som möjligt kan vara med.

Ledordet för denna sista månad är TILLSAMMANS!! Kom ihåg att ni alla (eller endast ni som par om ni valt det) skapar magin tillsammans.

Vill du läsa mer om att planera ett bröllop? Kika in på alla inlägg nedan…

Inlägg 1 – Vilka är de?
Inlägg 2
Inlägg 3
Inlägg 4 – hedersgäster
Inlägg 5 – besök festlokalen
Inlägg 6 – trycksaker
Inlägg 7 – kläder
Inlägg 8 – mat & dryck
Inlägg 9 – ändringar av hela tjottafräset
Inlägg 10 – vigselakten
Inlägg 11 – blommorna
Inlägg 12 – detaljerna
Inlägg 13 – Ringarna och transporter
Inlägg 14 – Snart dags
Inlägg 15 – festen
Inlägg 16 – körschema
Inlägg 17 – smålir
Inlägg 18: skapa magi

You Might Also Like

Back to top