Steg 4 i bröllopsåret: Ändringar av hela tjottafräset

Nu har mitt påhittade bröllopspar som jag skrivit om i några inlägg nu kommit till steg 4 i sin bröllopsplanering. Nu är det endast 6 månader kvar till deras bröllopsdag! Värt att firas, eller hur!!

Tidigare har vi målat med en stor planeringspensel, nu är det dags för en lite mindre pensel för lite mer detaljer. Och detaljer är VIKTIGA!! Det är alla små detaljpusselbitar som lägger det hela vackra pusslet som blir er dag, från morgon till kväll.

”Mitt” par har så här nu 6 månader innan tagit beslutet att de ska ändra om en aning i sina planer. Än så länge är det ok, inga inbjudningar har skickats ut. Men det var ju tur att ändringarna kom innan deras Save the date hade gått ut till gästerna.

Vad är ändringarna då? Jo de vill bjuda in alla gäster som vill till en enkel grillkväll dagen innan och brunch till dagen efter. Varför middag innan? Jo de har många gäster som rest långt, de anländer ändå på kvällen innan (fredagen) och på en bröllopsfest finns inte tiden de skulle vilja för att träffa sina bröllopsgäster på riktigt, de vill träffa dem mer helt enkelt. Och i och med en middag innan har gästerna nu träffat och bekantat sig med varandra och är redo för ett kalas de sällan kommer glömma på själva bröllopsdagen!

Varför brunch dagen efter? Jo för att dra ut festen liiiite mer. Festsällskapet får förmiddagen på sig att äta gott och tillsammans, sammanfatta helgen samt tacka bröllopspar och värdar. Snacka ut om gårdagens händelser. Efteråt kan alla gäster och brudpar ta en skogspromenad tillsammans innan de skiljs åt.

Samtliga 3 dagar hålls på samma plats.

Puh… nu kan mitt brudpar skicka ut sina Save the dates och deras gäster kan kryssa i sina kalendrar och vet att något stort och svulstigt är på gång i de småländska skogarna i augusti.

Dessa trycksaker är skapade i Canva

Inlägg 1 – Vilka är de?
Inlägg 2
Inlägg 3
Inlägg 4 – hedersgäster
Inlägg 5 – besök festlokalen
Inlägg 6 – trycksaker
Inlägg 7 – kläder
Inlägg 8 – mat & dryck
Inlägg 9 – ändringar av hela tjottafräset
Inlägg 10 – vigselakten
Inlägg 11 – blommorna

You Might Also Like

Back to top