Bonus steg 8 i bröllopsplaneringen: bröllopsdagen

Ja det får ju bli ett inlägg för sig. Själva dagen då ni ska säga JA till varandra.

Grattis till att ni kommit hit! Vilken fantastisk resa ni hittills gjort och vilken sjuhelsikes resa ni har framför er. Jag hoppas att ni nu släppt allt vad planering heter till andra och kan njuta av er dag! Säkerligen kommer något att gå lite snett och något kommer kanske inte bli av medan en massa annat härligt kom till. Bjud på er själva! Släpp loss! Var de härliga människor ni är i er vardag!

För att kunna just släppa allt krävs tillit till andra, sömn och bra mat :-D. Ja tillit till andra fattar ni nog men underskatta inte sömn och bra mat. Vilken liten nervositet som helst kan få en människa att tappa det om hen inte sovit och ätit ordentligt. Ett tips är att tänka den där första måltiden efter en magsjuka, var äter du då? Du vet när du fortfarande är lite illamående, just DEN ska du äta på din bröllopsdag. Kan du äta den när du mått illa kan du äta den även om du har svårt att äta pga nerver ur balans. Ta med er okladdigt snacks och drick mycket vatten.

När jag är bröllopsfotograf eller bröllopskoordinator ser jag alltid till att ni har minst 30 minuters paus mellan fotograferingen och vigseln. Varför? Jo för ni vill vara lite själva, gå på toa, snacka ihop er med ert brudfölje, bättra på makeup, dricka lite vatten och bara andas! Det här kommer att gå så bra när ni gör det tillsammans!

Har ni som faktiskt planerar er stora dag koll på läget? Kom gärna med frågor eller boka in en konsultation där vi går igenom just ER stora dag. Ni kan boka träff under hela resans gång. Vissa vill ha hjälp i starten för att få en push i rätt riktning, några vill träffas några gånger i mitten för att se så de är på rätt väg och andra vill ha träff i slutet för att göra en ihopasamling och inte glömma något. En dröm vore ju att få vara med under hela er resas gång …

Kika här om detta låter intressant.

Är ni nyfikna på hur det är att fotograferas på er bröllopsdag finns en serie inlägg här

Och är ni intresserade av att läsa samtliga inlägg om denna bröllopsplanering finns den här:

Inlägg 1 – Vilka är de?
Inlägg 2
Inlägg 3
Inlägg 4 – hedersgäster
Inlägg 5 – besök festlokalen
Inlägg 6 – trycksaker
Inlägg 7 – kläder
Inlägg 8 – mat & dryck
Inlägg 9 – ändringar av hela tjottafräset
Inlägg 10 – vigselakten
Inlägg 11 – blommorna
Inlägg 12 – detaljerna
Inlägg 13 – Ringarna och transporter
Inlägg 14 – Snart dags
Inlägg 15 – festen
Inlägg 16 – körschema
Inlägg 17 – smålir
Inlägg 18 – skapa magi
Inlägg 19 – sista veckan
Inlägg 20 – sista dygnen
Inlägg 21 – morgongåva

You Might Also Like

Back to top