Bonus steg 9 i bröllopsplaneringen: vad händer efter bröllopet?

Ja men självklart! Vad händer efteråt i planeringen?

Ska jag berätta vad som hände mig efteråt? Jag bröt ihop! Någon vecka efter vårt fantastiska bröllop bröt jag ihop fullständigt och grät i flera dagar. Varför? Det vet jag inte men troligtvis var det för att jag de sista månaderna hade andats och levt bröllop så när allt var över blev det en känsla av eufori OCH tomhet.

Nåväl nu är ni gifta och er dag gick förhoppningsvis som planerat. Säkert något som missades men massor tillkom och i det stora hela blev det en perfekt dag!

Fick ni gåvor? När ni öppnar dem anteckna vem det är från så ert tack kan bli hjärtligt och personligt. Tacka även de som gett sin tid i att skicka telegram. Tacka även de leverantörer ni tyckte var extra bra. Jag själv blir så innerligt glad när jag får ett tack. Skicka tackkort till era gäster kan ni göra när ni fått leverans av era bröllopsbilder. Traditionellt är fortfarande ett tackkort en får i brevlådan men jag tycker att ett digitalt går alldeles utmärkt OM ni gör det personligt. Absolut inga massmejl med någon blasé till text om ni frågar mig.

”Jag är oerhört tacksam för din insats och engagemang. Man kände sig verkligen trygg med dig under fotograferingen. Jag och mannen LÄÄNGTAR tills vi får fotona!!
Kommer varmt rekommendera dig till andra och kommer definitivt återuppta kontakten vid andra speciella tillfällen!”

Härligt och glädjande att få dagen efter en bröllopsfotografering!

Har ni inte tackat era hedersgäster och andra som hjälpt er längs vägen än är det hög tid. Kanske ni köpt en gåva till dem?

Har ni bytt efternamn? skaffa pass, körkort och bankkort.

Kolla så att vigselförrättaren skickat in vigselbeviset.

Åk på bröllopsresa om ni vill det. Själv var vi väg på 2 stycken. En direkt roadtrip genom norra Tyskland och en senare i februari till Thailand.

Och så levde ni lyckliga i alla era dagar … GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE ATT FIRA! Fira allt ni bara kan i livet; för att ni gjorde det, för att ni har bröllopsdag, vardagens små glädjeämnen och KÄRLEKEN! Fira, fira, fira!!!!

Fler inlägg om planering i bröllopsåret:

Inlägg 1 – Vilka är de?
Inlägg 2
Inlägg 3
Inlägg 4 – hedersgäster
Inlägg 5 – besök festlokalen
Inlägg 6 – trycksaker
Inlägg 7 – kläder
Inlägg 8 – mat & dryck
Inlägg 9 – ändringar av hela tjottafräset
Inlägg 10 – vigselakten
Inlägg 11 – blommorna
Inlägg 12 – detaljerna
Inlägg 13 – Ringarna och transporter
Inlägg 14 – Snart dags
Inlägg 15 – festen
Inlägg 16 – körschema
Inlägg 17 – smålir
Inlägg 18 – skapa magi
Inlägg 19 – sista veckan
Inlägg 20 – sista dygnen
Inlägg 21 – morgongåva
Inlägg 22 – bonus 1: bröllopsdagen
Inlägg 23 – bonus 2: vad händer efter bröllopsdagen

You Might Also Like

Back to top